Søndag den 30. juli 2017 havde Vibs og Finn påtaget sig jobbet som turledere ved juli måneds sidste tur med sportsvognene.
Vejrudsigten for køreturen var dårligst tænkelig, idet udsigten bød på såvel skybrud og tordenvejr som til tider kraftig vind.
Da "startskuddet" blev afgivet, var der da også kun 8 køretøjer samlet omkring springvandet på St. Torv. Men heldigvis fik vejrtjenesten ikke ret i deres varsler, for kort efter start brød solen igennem, og deltagerne kunne nyde den interessante og meget varierede køretur ud i den smukke Bornholmske natur.
Første del af køreturen gik ad Snorrebakken forbi Stubbeløkkens nyudvidede brydningsområdede, og derefter gennem Stavelund og Kærby til Ringeby. Selskabet fortsatte videre mod Nyker til Mæby og Klemensker.Herfra gik turen mod Hasle forbi Simblegård og videre mod Rosendale og Rutsker, for derfra at lægge turen gennem det yderst varierede og meget charmerende naturområde ved Nydammen. Derefter videre ad Pellegårdsvej og Hallegårdsvej mod Krakken til vi nåede frem til Borrelyngvejen. Derefter gik turen mod syd mod Hasle, men dog først efter en lille smuttur ned gennem Teglkås og Helligpeder. Denne sidste del af køreturen, vil antagelig for de fleste være i særklasse for det helt enestående vejforløb og den fantastisk smukke natur
Den medbragte eftermiddagskaffe blev indtaget under åben himmel ved BM-V `s klubhus i Muleby.
En meget stor tak til Vibs og Finn for en fin eftermiddag og for en dejlig varieret køretur i Nordbornholms smukke natur.

 Johannes Anker