Førkrigs-køretøjer på små opgaver 1. juli 2018

 
  Turen for førkrigs-køretøjer søndag den 1. juli 2018 havde turleder Allan Pihl besluttet skulle være lidt anderledes end den plejede at være, så han havde udtænkt nogle opgaver til førerne af køretøjerne.
Vi mødtes ved 2. bro efter Gudhjem 7 køretøjer var mødt til start vi kørte derfra over Rø og videre bagom til Østerlars, herfra nærmeste vej til Almindingen til en P-plads lidt før Bolsterbjerg hvor første opgave blev sat op.
Opgave 1: bestod i at en snor der var lagt tværs over vejen med en sort metal plade på midten, føreren med sit køretøj skulle stoppe så midten af forhjulene holdt på snoren og metalpladen var midt for køretøjet.
Opgave 2: parkeringsfelt lavet med snore og træklodser i enderne. Føreren skulle køre over feltet og svinge til venstre -stoppe vinkelret på - derefter bakke (uden at stoppe - køre frem - før holdt i feltet) og stoppe med sidste punkt på bilen (som regel kofangeren) lige over bagerste snor, samtidig skulle bilen holde således at der var lige langt fra bilens sider og ud til sidesnorene i parkeringsfeltet......en svær opgave viste det sig.
   
               
    Videoklip den 1. juli 2018
 
         
      Billedgalleri

Tilbage Næste