Blue Jeans Linedancers

Blue Jeans Linedancers
Blue Jeans Linedancers er en linedancerklub under Rø Idrætsforening, den blev stiftet den 4. januar 2007 med Malene Finne Jensen som instruktør. Der er forskellige hold: Begynder hold, letøvede hold og øvede hold. Engang imellem inviterer klubben til fridans, som er en danseaften, hvor alle klubbens medlemmer kan mødes og danse sammen på tværs af holdene. Her kan begyndere, letøvede og øvede dansere få lejlighed til at vise hinanden, hvad de har lært. Men alle dansere kan også sagtens være på gulvet samtidig, idet der indimellem vil blive lavet et såkaldt "floorsplit", hvor der danses til den samme musik, men hvor gulvet deles op i felter, så der i ét felt danses en begynderdans og i et andet felt danses en letøvet/øvet dans.
Blue Jeans tager gerne til DGI's Danseopvisning i Aakirkebyhallerne en gang om året og ud i sommerlandet for at vise deres kunnen f. eks. på Hasle Fælled, Strandpromenaden i Sandvig, Sandvig Scenen, Laksetorvet i Rønne, m.m. Der er også muligheder for at få Blue Jeans til familiefester eller firmafester for at give lidt opvisning eller instruktion så man selv kan få lov at danse med. Yderligere oplysninger kik på deres hjemmeside
Traditionen tro deltog Blue Jeans også i 2012 ved DGI's dansedag i Aakirkeby Hallerne for at vise deres kunnen på dansegulvet, i 2013 arrangerede danseklub 2000 dansedag i Nyvest Centret vor Blue Jeans Linedansers selvfølgelig også var med.
Malene Finne Jensen &
linedance - instruktør Randi Østergaard fra United Liners i Viborg, arrangerede Linedancer - uge på Bornholm år 2012

     
Se videoklip/billeder år 2017 klik her
Se videoklip/billeder år 2016 klik her
Se videoklip/billeder år 2015 klik her
Se videoklip/billeder år 2014 klik her
Se videoklip/billeder år 2013 klik her

Se videoklip/billeder år 2012 klik her

Se Linedans-uge på Bornholm 2012
www.blue-jeans.dk
   
 Tilbage Næste