I midten af Østersøen.
Et sted hvor oplevelser, kultur, charme og dansk hygge går op i en større enhed.
 

På denne lille danske ø Bornholm som ligger i midten af Østersøen, har du en enestående mulighed for at opleve en miniature udgave af Skandinavien på et område på kun 30x40 kilometer. Her kan du opleve stejle dramatiske klippekyster, lange hvide sandstrande, sandklitter og lynglandskaber. Landskabet varierer fra frodige marker og velbevarede gårde til skovområder, søer og - tro det eller ej - et af Danmarks højeste punkter - Rytterknægten. I de små fiskerbyer kan du finde vinranker, stokroser og morbærtræer. Alle disse særpræg har givet Bornholm mange øgenavne i tidens løb: Solskinsøen, Nattergaleøen, Kirsebærøen og den mest udbredte - Østersøens Perle. 

Bornholm tager i dag mod besøgende fra hele verden, også svenskere! Og det er nemt at nå frem til øen. Der en hurtig-sejlende katamaran, men om sommeren er der to der sejler på ruten fra Ystad til Rønne, med syv daglige afgange i begge retninger i løbet af højsæsonen. Turen tager 2½ time med almindelig færge og 80 minutter med katamaran. Det er også nemt at komme rundt på øen. Kystlinjen er ca. 110 kilometer lang og på denne rundtur vil du stifte bekendtskab med de fleste af Bornholms hyggelige byer og lokale røgerier, som kan tilbyde bl.a. ny-røget sild med forskellig tilbehør.  

Bornholm er ikke kun et attraktivt feriemål for folk, der elsker sol og strand. Der er et bredt udvalg af aktiviteter, utallige vandre- og cykelruter, der snor sig gennem det smukke landskab, 3 højtrenomerede golfbaner for de kulturinteresserede findes der museer, kirker og gallerier.

Velkommen til Bornholm
Bornholm har allerede det, mange i verden efterspørger i dag:
Et hverdagsliv og en natur, der giver mennesker et mere rigt og roligt liv, med mindre stress og jag, samt en række grønne løsninger til verdens store problemer. Men det betyder ikke, at vi læner os tilbage, tværtimod. Vi kan alle trænge til lidt Bornholm. Lidt afslapning, lidt nærhed, lidt ro og fred. Bornholm er sin helt egen. Her leves livet anderledes. Et sted, hvor du selv bestemmer tempoet. Hvis du vil. Uden stress. Hvis du vil. Solen står op i Svaneke og går ned i Hasle. Sværere er det faktisk ikke. Hvis du vil.