Mine oplevelser med Harmonika Horrana  

Kai Munk, Jørgen Kofod og Preben "Esso" Nielsen mødtes i kælderen hos Kai Munk for at hygge sig med deres musikinstrumenter. Efterhånden som der var flere der havde lyst til at spille med, blev pladsen for trang. Bornholms Cykel Club gav os lov til at låne deres klublokaler, hvor vi kunne øve en gang om ugen. I 1982 blev foreningen Harmonika Horrana dannet, og som navnet siger, var der flertal af harmonika'er, efterhånden kom der trommer, guitar, sang og savspiller med.

Den første bestyrelse bestod  af: Warny Delgren, Kai Munk, Keld Pihl, Sv. E. Petersen, Carsten Flemming Kofod og Preben "Esso" Nielsen. Formålet var at vi skulle hygge os med musikken. Efterhånden som repertoiret var blevet så stort, kunne vi tage ud på plejehjem og underholde et par timer, derefter kom "Sildefesten" søndag formiddag, hvor Harmonika Horrana stadigvæk spiller til.

Igennem årene har der været mange bornholmske musikere der har spillet med i Harmonika Horrana, blandt andet: Frank Olsen/bas, Tage Nielsen/harmonika,
 Erik Jørgensen/Harmonika, Poul Sørensen/bas & sang, Mogens Mortensen (lille Mogens)/harmonika, Helge Jensen/harmonika, Leif Sonne Hansen/harmonika & sang, Arne B. Hansen/sav, Bent Mogensen/guitar, Karl Svendsen/harmonika, Arne C. Hansen/harmonika, Aage Nielsen/orgel, og mange flere.


Kassettebånd nr. 1


Joboland 2001

Lundeborgtræf 2007

 I 1983 spillede vi 24 forskellige steder, vi var blandt andet i Danmarks Radio til spil-sammen uge, Bornholmerfesten, Snogebæk havnefest, Koldekildefest i Almindingen, Melodi Grandprix for amatører, hvor vi fik en flot anden plads, sildefesten i Hasle og indspilning af kassettebånd nr. 1.
1983 var også det år hvor vi begyndte at invitere til musiktræf på Knudsker Forsamlingshus som blev en stor succes, der kom musikere fra hele øen for at spille med.

I dag arrangerer man det der hedder Danseaften.
Harmonika Horrana har fået en venskabsklub i Sverige der hedder Nääs Dragspilsklubb som bliver besøgt en gang imellem og Nääs kommer og besøger Harmonika Horrana. Der har også været rejser til harmonikatræf forskellige steder i Danmark blandt andet Lundeborgtræf i 2007.
H.H. har indspillet 4 kassettebånd.

25 år's jubilæ'et blev holdt ved en reception i klublokalet på Bellmansvej i Rønne den 18-11-2007.

Harmonika Horrana i Sandvig
Harmonika Horrana til Bornholms Harmonikafestival 2014
Harmonika Horrana's tur til Jyderup
Høstfest i Nyvest Hallen
Danseaften 2015
Harmonika Horrana til Bornholms Harmonikafestival 2015
"Sildefesten 2015"
Østergade 54 2015
Harmonika Horrana til Lundeborgtræf 2015
Danseaften 2016
Harmonika Horrana til Bornholms Harmonikafestival 2016
Sildefesten 2016
Nexø og omeg's Pensionistforening's 70 år's jubilæum
Danseaften 2017
Videbæk Harmonikatræf 2017
Sildfesten 2017
Kulturhuset i Østergade Rønne
Læs mere på Harmonika Horrana's hjemmeside
 

       
  Billedgalleri  

Startside

Scrapbog HH gennem tiden nr.1
Scrapbog HH gennem tiden nr.2